Nyhedsbrev Julen 2023

14. december 2023

Kære medlemmer

Bestyrelsen ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Bestyrelsen efteråret 2023.

Bestyrelsen har i efteråret arbejdet meget med økonomistyring, regnskabssystem og medlemsadministration. Derudover er der gjort mange tanker om fordeling af opgaver og projekter. Dette vil udmønte sig i hus- og forretningsorden samt tydeligere organisering af projekter med bredere tilslutning. Resultatet formidles i starten af 2024 ved nyhedsbrev og opdatering af aktivitetsbeskrivelsen på hjemmesiden (se https://www.ffth.dk/projekter/ ).

Håndtering af medlemskartotek og tilhørende kontingentbetaling forventes omlagt til et system der skal være mindre indsigtskrævende, men til gengæld med mere selvbetjening og bedre datakvalitet.

I starten af efteråret var FFTH vært for et af arrangementerne ved dronningens besøg. Det forløb godt til glæde for alle parter. Specielt var forening glad for den positive promovering der fulgte med.

dronningestoeln

Projekter – Præstøjollen og formidlingsrum

Vordingborgjollen og Rylen er sat lidt på stand-by som følge af en nødvendig prioritering af Præstøjollen og formidlingsrummet.

Begge projekter skrider fint frem og slutmålet er i syne.

Stormfloden blev overstået uden store skader takket være tidlig indgriben og forebyggelse, plus at der tidligere var lavet en større oprydning . Se evt illustration på Facebook à LINK-KLIK .

I præstøjollen er første bundstok tilpasset og monteret, hvilket opleves som en milepæl. Målet er stadig at præsentere den på vandet tilrígget med sejl til Fransk Forår.

Arbejdsdag formidlingsrummet

Formidlingsrummet savner den sidste færdiggørelse som mange kender fra egne husopgaver. Der skal samles høvlebænke, gøres rent, bøger fyldes i reoler, fejelister og kantlister monteres, møblement sættes på plads.

Det er opgaver som kan udføres af de fleste uden særlig håndværks uddannelse. Mange kan arbejde samtidigt. Tovholderne forbereder en arbejdsdag.

Jo flere der kommer og giver en hånd med, jo bedre bliver resultatet og jo hurtigere kan rummet klarmeldes og tages i brug. Juledagene er ikke de bedste, så i stedet er Hellig Trekongers Dag valgt.

Alle er meget velkomne til lidt arbejde, lidt snak og til at ønske hinanden godt nytår

Lørdag den 6. januar 2024 start kl 09, slut engang først på eftermiddagen

Jul, medlemskab og kontingent.

Det blev vedtaget på seneste generalforsamling at medlemsåret følger kalenderåret. Det betyder at kontingent 2024 betales i januar, når der sendes besked ud om betalingsmåde.

Men det betyder ikke, at man ikke kan indmelde sig allerede nu, eller give et medlemskab i julegave.

I praksis vil en indmeldelse og betaling af kontingent i december dække medlemskab i 2024.

Julemarked.

Foreningen har sammen med nabohallen og Bevaringsforeningen afholdt julemarked på havnen.

Der bliver også jule aktivitet for børn og voksne på havnen den 16. og 17. december.

julemarked fejø laks

Se kalender på facebook è link (https://www.facebook.com/photo/?fbid=839301531534963&set=a.441578417973945)


Glædelig jul og godt nytår  
Hilsen Bestyrelsen FFTH
 
Print Friendly, PDF & Email