Nyhedsbrev Juni 2023

30. maj 2023

Kære medlemmer

Vi har havde en velbesøgt generalforsamling 28. april, og bestyrelse har efterfølgende holdt det konstituerende bestyrelsesmøde. På det møde blev der også aftalt aktiviteter og overordnede planer og mål for det kommende år.

Juni måneds medlemsaktiviteter er hovedemnerne for dette nyhedsbrev.

Bestyrelsen efter Generalforsamling 2023.

Generalforsamlingen vedtog bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer som tilpasning til den virkelighed foreningen er i efter flytningen fra Støberihallerne. De justerede vedtægter findes på hjemmesiden. ( se https://www.ffth.dk/om-os/vedtaegter/)

Efter generalforsamlingen mødtes den nyvalgte bestyrelse og konstituerede sig med Gregers Münter som formand. Bemanding af øvrige vedtægtsbestemte poster samt deres aftalte opgaver fremgår af bestyrelsesoversigten på hjemmesiden. ( se www.ffth.dk/bestyrelse/ )

Indretning og tilpasning af Bådhal 8 .

I takt med at foreningen er ved at finde sig til rette i bådhallen, er der også opstået et tilpasningsbehov for at foreningens lokaler fremtræder, så de mere tydeligt og helt umiddelbart afspejler foreningens virke og selvopfattelse. Straks ved indgang ønskes det synligt, at lokalet ikke blot er et træværksted, men et arbejdende foreningslokale for traditionelt gammelt håndværk bemandet af medlemmer, projekter og værktøjer, samt de historier der knytter sig til det.

Arbejdsstationer skal være synlige som foreningens projekter, hvilket lige nu er Rylen, Præstøjollen samt Vordingborgjollen overført fra Støberihallerne.

Det betyder. at der skal ske en oprydning og flytning af nogle sjældent brugte og eller private ting til depot/fjernlager. Målet er, at det skal være tydeligt hvilke aktiviteter der arbejdes på og med hvilket fælles værktøj.  Oprydningsdagen er sat til 10. juni kl 09.00 og det er en opgave alle medlemmer kan deltage i, men nogle få står for beslutningerne om hvad der flyttes hvorhen og hvor fælles forenings værktøjer placeres.

Se arrangement på foreningskalenderen på hjemmesiden (  https://www.ffth.dk/events/oprydning-og-indretning/ )  og på Facebook (  https://fb.me/e/3GPJ3l0mS )

Foredrag om Præstøjollen og Kystliv Holbæk.

Den 17. juni er der et medlems arrangement om Præstøjollen, med gennemgang af det der er lavet hidtil og det der skal laves i den resterende tid indtil november hvor byggeprojektet afleverer resultatet. Kystliv Holbæk ved Ture Møller leder dagen og alle medlemmer er velkomne uanset tilknytning til Præstøjollen.

Arrangementet er gratis for FFTH medlemmer og ikke-medlemmer kan deltage for 50 kr.

Programmet for dagen er i store træk:

Kl. 10.00 – 12.00 Status, gennemgang af det er lavet og hvad skal vi være opmærksomme på.

Kl. 12.00 – 12.30 Fritidssejlads – erhvervssejlads – krav – uddannelse/træning.

Kl. 12.30 – 13.00 Frokost og forberedelse til foredrag.

Kl. 13.00 – 15.00 Foredrag om Kystliv Holbæk

Bortset fra at der startes kl 10, kan der ske justeringer undervejs af tider og indhold, afhængigt af forløbet og interesse. Justeringer og detaljer om indhold kan følges på facebook FFTH gruppen i link nedenfor.

Se arrangement i FFTH kalenderen på hjemmesiden ( se https://www.ffth.dk/events/foredrag-praestoejollen/  )  og på Facebook ( se https://fb.me/e/2SN2SVWkq )

værkstedhal

Hilsen Bestyrelsen

PS, kan downloades som PDF til udskrift

Print Friendly, PDF & Email