Nyhedsbrev om Kontingent

Kære medlemmer

Kontingentbetaling 2024

Kontingentopkrævningen sendes fra è Nemtilmeld som en invitation til indbetaling af kontingent.

Opkrævningen sendes nogle timer efter dette nyhedsbrev, og sendes i første omgang til alle der har betalt kontingent i 2023, men ikke allerede har betalt kontingent for 2024.

Invitationen indeholder to knapper/link,

  • et link til kontingent betaling
  • et link til udmeldelse (så vi kan adskille forglemmelser fra udmeldelse). Vi opfordrer til at vælge linket til kontingentbetaling 🙂

Disse knapper fører til et skærmbillede udfyldt med navn og mail, men uden telefonnummer, postadresse, fødselsår som du selv skal indtaste.

Af hensyn til foreningens virke og dit eget virke i foreningen, startes der med to spørgsmål om dine interesser og fag – det er frivilligt om du vil oplyse om dette.

Betaling kan ske med mobilepay eller betalingskort som du ønsker. Du tillægges ikke betalingsgebyr.

Du modtager derefter en kvitteringsmail som gengiver dine oplysninger.

Kvitteringsmail indeholder et link til dine oplysninger, hvor du kan rette eller tilføje oplysninger eller afmelde/udmelde.

GEM DEN KVITTERINGSMAIL, den er fremover din adgang til medlemssystemet, du får altså ikke en login kode eller andet.

Hvis du mister kvitteringsmail skal du kontakte medlemsadministration på hjemmesiden è MEDLEM

Man kan altid gå ind via hjemmesiden og lave indmeldelse direkte, ligesom vi beholder indmeldelses blanket i Bådhallen.

Fremover vil vi bruge oplysningerne fra det nye medlemsregister til udsendelse af invitationer. Problemet med det gamle register var, at der var mange gamle oplysninger og mange manglende oplysninger.

Hvis du kender nogen som mod deres forventning ikke får eller har fået nyheder fra FFTH, så kan det skyldes fejl i mailadresser eller telefonnumre. Bed dem kontakte os, så vi kan få rettet op på det.    

Med ønsket om et godt 2024

Hilsen Bestyrelsen FFTH

PS

FFTH logo og medlemssystem.

Som nævnt i jule nyhedsbrevet har bestyrelsen arbejdet meget med regnskabssystem og medlemsadministration.

Vi har valgt systemet Nemtilmeld til medelmsregistrering og kontingent betaling.

Systemet har flere fordele, en stor fordel for os er at Nemtilmeld giver os som forening, gratis brug af systemet som sponsorat.

Systemet er grundlæggende lavet til billetsalg, og vi bruger det tilpasset som salg af kontingent. Det betyder, at der i nogle sammenhænge kan være et lidt kunstigt sprog, men ikke mere end at det kan fungere for os.

Som en del af denne tilpasning er det også besluttet at få lavet et logo.

Mange forslag og skitser og tanker har været i debat. Det endte med, at vi ønskede et logo der dels var vores eget, dels signalerede en sammenhæng med kulturforeningen Pakhus8 og Havnepladsen 8.

I god forståelse med Pakhus 8 og i samarbejde med deres design og layout (Rydendal Mediegrafik), er der lavet et logo, der skal signalere et sammenhængende Præstø forenings- og kulturmiljø i bygningerne på Havnepladsen 8. Det er gjort ved genbrug af det visuelle udtryk i logo fra den veletablerede Pakhus 8 Kulturforening. Men med detaljer der peger på det maritime og vores daglige omtale af værkstedet som Bådhallen. Hjemmesider, foldere og andet vil gradvis blive opdateret.

Med logo på plads var håndtering af medlemskartotek og tilhørende kontingentbetaling 2024 klar til omlægning til et system, der skal være med bedre datakvalitet, mod til gengæld med mere selvbetjening.

Det betyder, at vi nu er klar til at modtage kontingent betaling for 2024 via system Nemtilmeld.

Det betyder også, at vi fremover i højere grad kan og vil bruge medlemsoplysninger til kontakt.

Det betyder også, at du vil se logo brugt flere steder og i flere sammenhænge.

Invitation udsendt efterfølgende som annonceret i nyhedsbrev

Hej Fornavn Efternavn

Foreningen for Traditionelle Håndværk, PRÆSTØ

Medlemsåret følger kalenderåret, og nu betales kontingent for  Indmeldelse og betaling af medlems kontingent 2024 .

Kontingent 2024 er speciel, fordi vi for første gang anvender online betalingssystem NEMTILMELD i bestræbelserne på at få en opdateret og korrekt medlemsoversigt.
Vi håber du finder det enkelt at anvende.

Der kan læses mere om det på hjemmesiden og i nyhedsbrev der er udsendt som forløber til denne  betalings invitation.
Kontingent og medlemskab giver dig adgang til foreningens aktiviteter i Bådhallen, Havnepladsen 8, 4720 Præstø samt øvrige aktiviteter som du selv ønsker eller selv har behov for.
Vi håber du fortsat har lyst til at støtte foreningen med dit medlemskab og det aktivitetsniveau du selv finder passende for dig.
Medlemskabet er af stor værdi for foreningen og vores mulighed for at fastholde pladsen i Bådhallen, Havnepladsen 8, 4720 Præstø.
Dit kontingent er også værdifuldt for foreningens almindelige faste driftsomkostninger til lokalerne.

Du kan melde dig til 2024-medlemskab ved at trykke her ==> KONTINGENTBETALING.
Hvis du ikke ønsker medlemskab i 2024, kan du sige nej tak til kontingent og udmelde dig ved klik her ==>  UDMELDESE/Afmeldelse – så får du ikke flere beskeder om dette års kontingent og foreningens arrangementer.

Vi håber naturligvis at du fortsat ønsker at være medlem, men hvis det ikke er tilfældet vil det gavne os såfremt du kan/vil beskrive en årsag. (brug evt FFTH kontaktformular )På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen FFTH

Foreningen for Traditionelle Håndværk, PRÆSTØ
– Invitationen er lavet med NemTilmeld.dk
Print Friendly, PDF & Email