Nyhedsbrev marts 2022

FFTH Nyhedsbrev marts 2022

Kære medlemmer

Vi glæder os rigtig meget til at se foråret i møde. Det første forår i foreningens levetid hvor placering og andre rammer er ved at finde sin form, og hvor vi begynder at se resultatet af indsatsen med at få etableret opgaver og midler og rutiner til en fungerende dagligdag.

Generalforsamling.

Der er generalforsamling mandag den 25 april 2022.

Det er sat i kalenderen på hjemmesiden. Sæt allerede nu kryds i din egen kalender.

Hvis placering ændres senere annonceres det på hjemmesiden og i nyhedsbrev, men der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes §6 til afholdelse i foreningens lokaler, Bådhal 8 på Havnen i Præstø mandag 25. april 2022 kl 19.00 og med dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere
  3. Formandens beretning
  4. Forelæggelse af revideret årsregnskab samt budget og handlingsplan
  5. Fastsættelse af kontingent
  6. Valg til bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter
  7. Valg af en intern revisor
  8. Indkomne forslag
  9. Eventuelt

Forslag til behandling i dagsordenens pkt 8 skal være formanden i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen

Møde- og undervisningsplads

Som nogen sikkert har hørt, så er foreningen i gang med at etablere en trappe til rapoen, hvor vi vil etablere en fælles forsamlings og mødelokale med et lille tekøkken.

Der er stadig en del bygningshåndværk tilbage med trappe, gennembrud af gulvet til opgang, væg og anden afskærmning inklusiv klimaskærm mod eksisterende tag. En skøn blanding af traditionelt håndværk og nutidigt bygningshåndværk som har elementer af renoveringstiltag man kan støde på i egen bolig, og derfor kan være interessant for mange at deltage i.

Aktiviteter og projekter

Da er fuld gang i de forskellige projekter og da er bestemt plads til flere frivillige som har lyst til at give en hånd med.

Kvasen Rylen er ved at få nogen enkelte nye planker.

Præstøjollen er ved at komme på køl. Vi hugger spundingen og skal snart rejse køl.

Bevaringsforeningen har spurgt, om vi er interesseret i at være med på at renovere de to små huse ved Dambæks have. Vi har lovet at sende den videre til alle medlemmer, da vi synes det vil være en super ide at deltage i denne restaurering.

Alle de frivillige aktive medlemmer som er i værkstedet lige nu, har travlt med andre projekter og vi vil derfor høre om andre kunne være interesseret i at tage opgaven.

Henvendelse til enten medlemmer af bestyrelsen, eller mød op i Bådhal 8, eller kontakt værkstedlederen Stefan Preusche på mail eller tlf 2750 7752

Fonde og tilskud.

Kommunen har igen været meget behjælpelig med at give os de driftsmidler vi ikke har brugt i støberihallerne til nu at bygge de bygningsmæssige ved lokale.

Derover har vi søgt Møns Banks Jubilæumsfond, som er kommet med den gode nyhed, at vi er en af de 19 som får et stykke af kagen. Vi ved ikke hvor meget det, men glæder os helt vildt over at det lykkes, at være blandt de heldige, hvis ansøgning helt eller delvist er imødekommet.

Håber vi ses til generalforsamlingen.

Bedste hilsner

Foreningen for Traditionelle Håndværk

Hent nyhedsbrev som PDF-dokument

Print Friendly, PDF & Email