FfTH Nyhedsbrev Aug 21

Kære medlemmer

De sidste par uger har vi brugt til at indrette os endnu bedre i værkstedet og begynde at male lidt her og der. Vi har fået lov til at købe lidt flere materialer til et indskudsloft til materialelager og til nu endelig at etablere noget strøm til maskiner.

Vi holdt bestyrelsesmødemøde den 23.8 og har besluttet at udfase støberihallerne af vores infomateriale og etablere en ny hjemmeside og FB profil.

I fremtiden kan I finde foreningens media under  www.ffth.dk *)

*) Note: Indtil skiftet er på plads vil www.stoeberihaller.nu og mail adresser fungere i overgangsperioden. Det vil fremgå af hjemmesiden og nyt nyhedsbrev når skiftet er afsluttet.

Vi har bestilt en informationsflyer vi kan dele ud når vi har åbent og specielt ved Gyldne Dage i Præstø den 10-12 sep.

Hertil vil vi meget gerne høre om nogen af jer har lyst til at deltage i dagen og skabe noget liv omkring håndværket. Kontakt gerne Stefan Preusche direkte på 27507752. Vi vil være aktive i værkstedet lørdag og søndag fra 10-13 og lidt mere bagefter udenfor hallerne.

Ifht Præstøjollen har vi nu fået et program, hvoraf det bl.a. fremgår at tegningerne kommer til at være klar i uge 38/39.

Ture Malte Møller bruger Frede Jollen som er fundet i Fakse Ladeplads som udgangspunkt for det vi vil bygge.

Og til allersidst kan vi meddele at foreningen har købt den fine drivkvase Rylen som foreningsbåd hvor der vil være mulighed at købe en lille anpart så der er penge til renovering og så kan båden benyttes af medlemmerne. Båden er i fin stand med nye sejl og master. Efter lidt malingsarbejde og småreparationer får vi lov til at lægge den i havnen foran værkstedet til næste år.

Rylen af Fejø under sejl
Rylen af Fejø – sejlende

Vi glæder os til at se jer i værkstedet.

Bedste hilsen Bestyrelsen

Supplerende foto at Rylen ved Pakhus 8

Print Friendly, PDF & Email